Lediga tjänster

Transportansvarig

”Vi på Samgräv profilerar oss i branschen genom innovation och nytänkande där lyhördhet, kvalitet och ärlighet är ledord som styr. Detta har resulterat i att kunder och resurser ser oss som en stark förmedling på marknaden och det självklara valet i Entreprenadbranschen. Vi bedriver maskin- och transportförmedling samt egna deponier för överskottsmassor.
I takt med kommande stora projekt i Göteborgsregionen behöver vi nu öka vår personalstyrka.”

Det kan vara du!

Vi söker dig som arbetar strukturerat och trivs med många järn i elden. Du är driven, ansvarstagande och tar egna initiativ. Arbetet innebär transportförmedling och kontakt med kunder och resurser, vilket förutsätter att du är en social och engagerad person som har lätt för att skapa och vårda relationer.

Huvuduppgiften kommer vara att planera och samordna transportförmedlingen tillsammans med övriga medarbetare inom transport. Du ansvarar för Samgrävs åkare samt har personalansvar för transportgruppen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från transportbranschen och nu är redo för nästa steg i karriären. Vi ser med fördel att du haft personalansvar tidigare men det är inget krav. Du har god datorvana samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig:

  • att bli en del av ett växande företag och arbeta i ett gott gäng som ser lösningar och inte problem. Vi har en fantastisk gemenskap och ser ett stort värde i gemensamma aktiviteter.
  • ett omväxlande och självständigt arbete där enkelhet, kvalitet och ärlighet är ledorden.
  • tillsvidareanställning på heltid med placering i Kungälv.
    Anställningen inleds med 6 månaders provanställning

Kontakt & Ansökan

Låter det intressant och du vill vara med på denna resa?

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten sökes endast via e-post.
Din ansökan med CV och personligt brev skickar du in till:
carolina.andersson@samgrav.se
senast 1/7-22.

Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.
För mer information om tjänsten, kontakta Carolina Andersson.

Rekrytering- och bemanningsföretag uppmanas ej svara på den här annonsen.